Friday, December 31, 2010

asyik ronda jer aku ni!

JUmaaT..december31.......
nk dijadikan cerita sebenar...dah brapa kali aku pusing penang..xabis2 brapa kali tah aku g...emm...4kali kowt.....aku g sampai bukit jambul g..haha..aku pon xtau katne.....tp jalannya mmang tunggang-langgang, aku jugak g mcm2 tmpat la...aku susah nk gtau..yg pnting..solat aku xlupa...g solat kat masjid jamek yahaya ka..kat mne2 masjid la..aku pon xbrape ingat...lagi2..aku g PISA, ingat nk g USM(masuk), tp aku segan arr...sorang2 jer....dahla SINGLE...travel pon SINGLE, makan pon SINGLE..smua single la.... mmg aku mlas nk masuk............aku jgak g mne tah....aha...aku g  cuti ni aku byk mghabiskan masa ngn kawan bek aku...yg 2 orang ni...kimi n amir..asyik2 kul 11 above..kitorang g wat candle light dinner., pas makan ..kitorang g ronda taman lak.....

hahaha.....diowg la best fwen....arini nk g mne lak ek, em g beli tiket kat Sungai Petani Express, .n itu mnandakan aku still study kowt!, mntak2 la ada cepat express, xda pon xpa..tp kna naik bas lompat lak kat Bagan(Butterworth)..opsss...aku hampir terlupa..aku kna ambil bas express jgak coz aku nk bawak printer..OMG.. ....but sokay i'll try my best to overcome this problem..or it will be more worst"..hmmm....incoming sem6...n lagi stahun aku nk biz study kat Kolej Profesional Mara Seri Iskandar...nice place..tp aku ni jnis men2 je study...tp xpe..just give a try...sem baru ni...aku kne wat terbaik la plak..nk cover sem yg lpas...kawan2 yg pernah baca or sedang baca blog aku ni...doakan kejayaan saya...saya akan lakukan yg terbaik.."if anyone can do it..so that is not my point to loose my destiny!"..arigatou!...chaiyokcahiyork..sayyur..
Reactions:

0 Comment:

Post a Comment