Monday, December 28, 2009

kucing berak/buang air besar

salam..fuhh, puasnya tidurr.. dah lama aku tidak mengalami mimpi yang indah sebegini 'night dream"(lama jugak mimpi aku)...aku nak penuhkan masa tidur aku disebabkan kehiddupan kolej akan bermula tidah lama lagi!!!..jadi aku ambil masa 2-3 hari untuk memenuhkan hajat aku ini..

aku tidur dari pukul 12.00pagi sampai pukul 7.30pagi, seronok owh,
sambil mndengar mp3 baruku ini...berjenama "apacer", boleh tahanla 11hour playback, tapi sampai sekarang aku dgar mp3, tidak habis-habis pun baterinya..."sungguh pelik"..

nak dijadikan cerita, aku mempunyai 2ekor kucing pertama, namanya android(1), dan kucing yang kedua namanya android(2)...mereka ni selalu melepak di rumah aku, 24jam miaww3...
kan aku tidur "fullhour", di bilik aku jadi bila aku bagun tidur, aku rasa nak terbuang air besar. jadi aku pergilah tandas. bila aku nk bOom aja, aku sudah terbau bau yang amat indah..fuyyo, amat busuk sekali, lalu mataku "target" kearah bawah sink, ada selingkar taik kucing, amat busuk dan amat berbau,aku pun habiskan masaku membuang air besar dalam suasana yang amat hening,sebagai langkah berjaga-jaga,aku mengambil langkah yang amat drastik dalam membasmi taik tersebut,iaitu dengan mngambil kertas dan membuangnya.itu saja.hehe
sebenarnya sudah lama kucing aku berperangai sebegitu rupa, nasib baik mereka 2 berdisiplin, kalau mereka berada diluar"buang diluar" kalau di dalam"buang didalam"..
bagus betullah kucing akuu nie..syabas abang ucapkan...tengoklah siapa tuannya???..
sebenarnya banyak tips, kalau nk bagi kucing membuang airbesar dalam tandas...mestilah disemai dari kecil lagi...kami bela kucing dari kecil, jadi tidak ada masalah nak ajar mereka..
itu saja post untuk kali ini..jangan lupa untuk post akan datang..follw k.

Reactions:

2 comments:

  1. get cheap GxzBeokp [URL=http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/]christian louboutin outlet online[/URL] suprisely TlpVFXYg [URL=http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/ ] http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/ [/URL]

    ReplyDelete
  2. click ITnAjpUb [URL=http://www.ugg--outlet-online.blogspot.com/]genuine ugg boots uk[/URL] to take huge discount PjPuphEU [URL=http://www.ugg--outlet-online.blogspot.com/ ] http://www.ugg--outlet-online.blogspot.com/ [/URL]

    ReplyDelete