Sunday, January 1, 2012

Selamat tahun 2012 (^_^)....


Assalam..smoga kalian berada dalam keadaan sihat senantiasa

Akhirnya 2012 telah pon menjelma...hari ini 1/1/2012...walaupon 2011 telah pon berakhir, namun..kenangan bersama sahabat2 kat Kolej Profesional Mara Seri Iskandar tetap bersemadi. Banyak kowt, kenangan semasa berada kat kpmsi neh. bnyak jugak pengalaman aku dalam mengaktifkan diri, termasuk menyibukkan diri dalam acara nasyed, ajk surau, jadi president mentor, bersilat, masuk klub 2 n klub ini..beruntungla sebab dapat byk pgalaman kat kpm ni. ^_^. Byk jgk kawan2 kat kpm ni (yg aku ingat jelah, nma pon kadang2 aku lupa)........ustaz din, azfar, imran, jamil, bazli, ammar, faiz gnja, ihsan, faiz laukey, zed, mirul, iqbal, ikhwan, nik,  h.mierul, fared, hasnol, daeng, joe..(susunan secara random k..haha). Bg gurl lak, si fara, mia, nisa, aimuni, husna, wani, nad, shue n etc...(malas nk igt da.. haha)...apa2 pon..bg smua org yg knal aku la...huh. klw xdak, request k..haha.

Biasala kan...kenangan itu mesti adanya pahit...ada juga diselitkan bersama2 dgn kenangan manis jugak....tp yang paling banyak bg aku..mestilah pengalaman manes. haha..watak2(nama2) tadi td 2 n so on..diowg yg slalu ada slm life aku, kat kpm, belajar erti sahabat, pelajaran, n so on, mmbuat aku lebih matang dlm mlakukan perkara dalam hidup yg lara ini..... Macam biasalah, azam aku tahun ini mestilah continuous from sambutan hijrah ritu...hehe.

wahai kawan2.....kita jugak digemparkan dgn bncana 2012..jadi mari sama2lah kita berdoa smoga Allah teguhkan iman kita semua ok..n mintak jauh smua 2. Kiamat bila2 aje boleh berlaku. Pada masa 2, xdak sapa pon bole lari...xsempat nk bertaubat...jadi pada kesempatan ini...saya menasihati diri saya sendiri..pada tahun 2012 ini..jadilah yg terbaik..taatlah printah Allah.s.w.t..insyaAllah slamat dunia dan akhirat....

)^_^(..smile peace from am4peace....
pemimpin yg bijaksana secara zahirnya...
tq.
Reactions:

2 comments: