Saturday, April 27, 2013

Jogging part of My life

Sabtu | 27 April 2013 | 1.22AM

Aku suka jogging.

Slm sejahtera, memang dah lama tak update blog ni.
lepas maghrib tadi aja, pada pukul 9.00pm aku pergi jogging kat taman tasik titiwangsa kl. Buat satu round je tadi sebab aku dah lama tak jogging (last jog 4hari yg lepas), jogging ni macam dah menghasut diri aku dah ni. macam dah ketagih aku dibuatnya. Sebenarnya nak buat 3 round non-stop tapi tak jadi sebab hujan dan tak ramai sgt pergi jogging. Sejak sebulan lpas lagi aku training jogging ni, sekarang ni satu round dah tak cukup sebab stamina aku makin meningkat. Berat badan pun makin susut (sikit ajelah). Target aku nk masuk marathon, panjat gunung/aktiviti yang aku suka sejak dulu. Mungkin pada sem hadapan. sekarang ni aku nak tingkatkan stamina aku dulu. InsyaAllah aku akan cuba sedaya upaya nak tingkatkan diri, kerana ini juga sebagai langkah memotivasikan diri aku sendiri. itu aje, simple jer for today ok. see ya next post. Wasssalam.
Reactions:

0 Comment:

Post a Comment