Saturday, April 27, 2013

Last Presentation For This Semester

Sabtu | 27 April 2013 | 1.08PM

Alhamdulillah akhirnya habis juga presentation CRM (Customer Relationship Management) untuk sem ini. Presentation harini start pukul 9.30am dan baru sahaja melabuhkan tirainya pada pukul 12.30PM tadi. Group kami present berkenaan taxi customer relationship management service "MetroKL taxi Service". Alhamdulillah, presentation lecturer kata bagus tapi certain point je tak dimasukkan dalam report. Setiap page mesti ada conclusion(sebagus report).
Sara membentangkan projeknyer
Gambar kat atas tu group lain yg sedang membentangkan projek mereka "maid service" hihi.
Sekarang ni pula aku kena fokus untuk final. smoga kejayaan menempa diri ini insyaAllah, sem ni aku ambil 21kredit hour. fuhh..tapi tak apa, final paper hanya 5 ja. Sem ni cuba untuk score pointer insyaAllah. Doa2kanku la yer sahabat2 sekalian. MOga dipermudahkan urusan korang jugak, aamiinn.
owh, lupa nk letak....aku sem 4 unikl Miit. :D

Smile always my dear friends.. :)
Reactions:

0 Comment:

Post a Comment